Garantie en onderhoud bij aanschaf van een tweedehands auto

Al onze auto’s worden of zijn professioneel gepoetst. De nationale autopas / tellerkaart is altijd ter inzage.

Al onze auto’s zijn altijd voorzien van een geldige of nieuwe APK.

Het overschrijven van het kenteken en het vrijwaren van uw eventuele inruil auto behoort tot onze standaard onvermijdbare kosten en kent dus geen meerprijs.

Dit betekent dat u de auto voor de vermelde prijs kunt kopen en meenemen.

Wilt u toch meer zekerheid dan kunt u naar keuze gebruik maken van onze onderhoud en garantie mogelijkheden, dit mag maar is niet verplicht.

Wij kunnen garantie geven op een auto tot maximaal 8 jaar oud en maximaal 200.000 km.

U kunt uw garantie werkzaamheden ook lokaal regelen bij een garage bij u in de buurt. Indien u dit wenst dan kunnen wij Autotrust garantie voor u afsluiten tegen een meerprijs.

Heeft u gekozen voor Bovag garantie op uw bij ons aangekochte auto ?  Dan verlenen wij deze garantie: dit betekent dat de auto bij ons moet worden aangeboden voor garantieclaims en of herstelwerkzaamheden.

Niet elke auto die door ons te koop wordt aangeboden komt in aanmerking voor garantie. De leeftijd en of de kilometerstand van de auto en het type auto kan voor ons een aanleiding zijn om garantie uit te sluiten, in deze specifieke gevallen staat dit duidelijk vermeld op de prijskaart en in de advertentie van de desbetreffende auto.  ( Garantie is niet van toepassing op deze auto )

Heeft u vragen over een van onze occasions en de garantiemogelijkheden? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact (050 – 577 41 77) met ons op, we helpen u graag.

werkplaats-autobedrijf-esbe-groningen