Garantie, service en onderhoud bij aanschaf van een gebruikte auto

Onze prijzen zijn consumenten verkoopprijzen inclusief de onvermijdbare kosten zoals tenaamstellingkosten, en de wettelijke garantie.

 

99 procent van onze voorraad bieden wij rijklaar aan inclusief 6 maanden Bovag garantie, APK en een afleverbeurt conform schema fabrikant zonder bijkomende kosten.

 

U kunt uw garantie werkzaamheden ook lokaal regelen bij een garage bij u in de buurt.

Indien u dit wenst dan kunnen wij in overleg met u bij aanschaf van een occasion een Autotrust garantie voor u afsluiten.

Vervanging distributieriem:

Zowel de kosten, als de interval voor vervanging van de distributieriem is per auto zeer divers. Derhalve is het voor ons onmogelijk (en vaak onnodig) om deze kosten in een pakketprijs op te nemen. Mocht de vervanging van dit belangrijke onderdeel in uw geval bij aanschaf van de auto wel van toepassing zijn, dan kunnen wij dit voor een redelijk bedrag voor u verzorgen.

Niet elke auto die door ons te koop wordt aangeboden komt in aanmerking voor Bovag of Autotrust garantie.

De leeftijd en of de kilometerstand van de auto of het type auto kan voor ons een aanleiding zijn om Bovag of autotrust garantie uit te sluiten.  Deze auto’s staan geadverteerd zonder een garantie logo.

Heeft u vragen over service en garantie ? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact (050 – 577 41 77) met ons op, we  helpen u graag.

werkplaats-autobedrijf-esbe-groningen