Vacature – 1e Autotechnicus

slide-2

Functie omschrijving

Door een aantrekkende markt willen wij ons team graag uitbreiden en zijn wij op zoek naar een jonge enthousiaste en gemotiveerde 1e Autotechnicus.

Ben jij een technicus in hart en nieren en ben je op zoek naar een veelzijdige baan als autotechnicus binnen een mensgericht bedrijf? Dan is dit je kans!

Als 1e autotechnicus ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle voorkomende reparatie en onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast ben je gedreven in het snel lokaliseren en vervolgens vakkundig oplossen van (soms complexe) storingen. Met je collega’s ga je ervoor zorgen, dat de auto’s van onze klanten in topconditie blijven. Wij hebben daarvoor een vakman voor ogen, die als geen ander vertrouwd is met de huidige stand van de autotechniek.

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma Autotechnicus en je hebt minimaal een aantal jaren relevante werkervaring in de Autobranche. Vanzelfsprekend is dat je in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Je beschikt over een goed technisch en praktisch inzicht, een klantgerichte instelling, doorzettingsvermogen en je bent leergierig. Je kunt goed samenwerken met collega’s en samen zet je je in voor het gewenste eindresultaat. Je vindt de kwaliteit van je werk erg belangrijk.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden aantrekkelijk en afwisselend werk binnen een mensgerichte organisatie. Esbé auto’s is een modern uitgerust bedrijf met een uitstekende werksfeer, ontplooiingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel

Ben jij een gedreven persoon met passie voor het vak? Past jouw profiel met dat van ons en denk jij dat je de passende persoon bent om ons team te komen versterken? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Contact

Stuur spoedig je motivatiebrief met CV naar jeldert@esbeautos.nl, voor nadere informatie over deze functie kan je contact opnemen met Jeldert Leenman, 06-47 382 169.