Wellicht bent u van plan een andere auto aan te schaffen bij Autobedrijf Esbé in Groningen. Het kan zijn dat de auto die u op het oog heeft voorzien is van een distributieriem. Distributieriemen moeten na een bepaald aantal kilometers of leeftijd vervangen worden. Wanneer dit is verschilt zeer per merk en type auto.

Vervanging distributieriem: Zowel de kosten,als de interval voor vervanging van de distributieriem is per auto zeer divers. Derhalve is het voor ons onmogelijk (en vaak onnodig) om deze kosten voor een standaardprijs in onze prijs op te nemen. Mocht de vervanging van dit belangrijke onderdeel in uw geval wel van toepassing zijn, dan kunnen wij dit voor een redelijk bedrag voor u verzorgen.

Winterbanden: Tegenwoordig rijden veel mensen op winterbanden, soms zelfs het hele jaar door. Het kan dus voorkomen dat wij auto’s binnenkrijgen op winterbanden zonder dat er zomerbanden beschikbaar zijn. In deze gevallen kunnen wij in overleg met u tegen een gereduceerde prijs de auto voorzien van zomerbanden. U kunt dan vaak de (nog goede) winterbanden behouden.