Over ons

Esbé auto’s Groningen is een merkonafhankelijk autobedrijf. Onze focus ligt op het leveren van kwaliteit voor een prima prijs. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie, APK of het leveren van uw volgende nieuwe of gebruikte personenauto of bedrijfsauto wij helpen u graag en geven u een correct en deskundig advies.

Vrijwel al onze occasions / gebruikte auto’s vanaf € 4.500,- leveren wij standaard met 6 maanden Bovag garantie, een nieuwe of recente APK, een aircobeurt indien noodzakelijk en een afleverbeurt of controle conform schema van de fabrikant. Dit alles zit in de totaalprijs van onze auto’s. U betaalt dus niet extra’s en er zijn geen verborgen kosten.

Soms kan de kilometerstand of bouwjaar van een auto aanleiding zijn voor ons om deze auto voor een meeneemprijs te adverteren, dit staat dan duidelijk bij de betreffende auto vermeld ( de vermelde prijs is een meeneemprijs zonder Bovag of andere aankoopgarantie )

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van jonge gebruikte auto’s van alle merken. Dankzij ons kritisch inkoopbeleid hebben wij altijd mooie frisse occasions op voorraad voorzien van aantoonbare onderhoud- en kilometerhistorie.

Wij hebben een moderne werkplaats met een team van uitstekend opgeleide monteurs en up-to-date gereedschap en diagnose apparatuur.

Indien u vragen of opmerkingen heeft, aarzel niet en neem vrijblijvend contact op we helpen u graag.

U bent van harte welkom in Groningen bij Esbé auto’s!

Met vriendelijke groet,

Roland Bueving 

Speciaal voor Volvo rijders

Binnenkort volgt hier een pagina speciaal voor de Volvorijder.

Afspraak maken
Chat openen