Airco service en reparatie

Airco aircoservice aircoreparatie airco vullen aircobeurt Groningen

Controle en onderhoud van uw aircosysteem

De airconditioning in uw auto maakt kan deel uit maken van de veiligheidsvoorzieningen van uw auto. Dankzij de airconditioning wordt het vochtgehalte in het interieur van uw auto tot een minimum beperkt waardoor ruiten minder snel beslaan door condens en veel sneller worden ontwassend. Hierdoor heeft u dus sneller en beter zicht terwijl uzelf veel alerter blijft door het lagere vochtgehalte. Naast het comfortable gevoel van een lekkere koele lucht in uw auto ook nog een extra veiligheidsvoorziening wat natuurlijk alleen geld als uw airco correct functioneerd. 

Zomaar een 2-tal redenen waarom controle en onderhoud van uw airco in de auto erg belangrijk zijn. Esbé auto’s is volledig uitgerust om ook uw aircosysteem op de juiste wijze te controleren, onderhouden, vullen en indien nodig te repareren. 

De airco van mijn auto stinkt!

Om uw aircosysteem in goede conditie te houden is het aan te bevelen uw airco in de zomer en winter gewoon aan te laten staan. Het regelen van de temperatuur in uw auto gebeurt niet met de airco maar met de bedieningsknoppen van het verwarmingssysteem. Ook beperkt u hiermee het risico op schimmelvorming in het luchtsysteem. Deze schimmels veroorzaken onaangename geuren in het interieur van uw auto, en daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Stinkt uw airco toch? Wij kunnen uw aircosysteem reinigen met een geurbehandeling. 

Mijn airco moet bijgevuld worden!

Het aircosysteem van uw auto staat onder hoge druk en dit vergt specialistische apparatuur om de vloeistof te vervangen of bij te vullen. Eerst moeten wij het systeem leeg en volledig vacuümzuigen. Pas daarna kunnen wij het systeem onder hoge druk weer vullen. Zowel het oude (r134a) als het nieuwe type (R1234yf) aircogas kunnen wij volledig voor u verzorgen. Bel gerust met de werkplaats via 0505774177 of maak een afspraak via het contactformulier.  

    Speciaal voor Volvo rijders

    Binnenkort volgt hier een pagina speciaal voor de Volvorijder.

    Afspraak maken