Camper onderhoud

Een camper is een kostbaar bezit. Veel camperbezitters doen jaren met hun camper en om te voorkomen dat u onverhoopt met pech langs de kant van de weg kom te staan en dit uw vakantie zal bederven is het verstandig om uw camper goed te laten onderhouden. 

Ook als u uw camper niet zo veel gebruikt, of er niet al te veel kilometers mee rijdt, is regelmatig en goed onderhoud noodzakelijk. Onvoldoende of slecht onderhoud aan de camper kan niet alleen leiden tot onnodig hoge reparatiekosten maar ook tot een onnodige kortere levensduur van de camper of onderdelen daarvan. Bovendien is ook de veiligheid in het geding.

Verkeerd gesleten of verdroogde banden, slecht functionerende remmen of een lekke gasslang kunnen hele vervelende gevolgen hebben.

DE VOORDELEN VAN GOED ONDERHOUD

 • De camper is veiliger en rijdt vaak ook comfortabeler
 • De kans op pech onderweg is veel kleiner
 • De levensduur van de camper wordt verlengd
 • De camper heeft een hogere inruilwaarde
 • De kans op onnodige reparaties en onnodig kostbare reparaties is kleiner

Bij Esbé auto’s kunnen wij uw camper prima onderhouden, APK keuren en repareren. Onze werkplaats heeft voldoende “hoogte”en onze hefbrug heeft voldoende capaciteit om uw camper te dragen. Door de jaren heen hebben wij veel campers bij ons in onderhoud gekregen, met name in de maanden april, mei en juni is het wekelijks een komen en gaan van oudere en bijna nieuwe exemplaren. 

Is uw camper toe aan een onderhoudsbeurt, een nieuwe APK, distributieriem vervangen of nieuwe banden, een gascontrolle, of reparatie? Neem dan contact op met de werkplaats voor het maken van een afspraak via 0505774177 of gebruik het contactformulier. 

  Speciaal voor Volvo rijders

  Binnenkort volgt hier een pagina speciaal voor de Volvorijder.

  Afspraak maken