Reparatie onderhoud APK-keuring

Iedere auto vraagt regelmatig onderhoud 

Het juiste onderhoud op de juiste tijd of kilometerstand voorkomt onvoorziene uitval van uw mobiliteit, irritatie en extra kosten.

Esbé auto’s gebruikt de modernste apparatuur en gereedschappen om uw auto in topconditie te brengen en te houden. Dankzij onze uitstekend opgeleide monteurs met een schat aan technische kennis en ervaring is geen klus te gek voor Esbé. 

Hoe weet ik wanneer mijn auto aan onderhoud toe is? 

Elke fabrikant hanteert een onderhoudsschema voor hun auto’s. Juist door het op tijd laten uitvoeren van het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud blijft u zoveel mogelijk gevrijwaard van tussentijdse kosten en uitval van uw mobiliteit. Maar hoe weet ik nu welk onderhoudsschema op mijn auto van toepassing is? In het instructieboekje dat bij uw auto hoort, kunt u precies het juiste onderhoudsschema terugvinden. Kunt u het niet vinden neem dan contact met ons op, wij hebben alle informatie van de fabrikant tot onze beschikking om u juist te informeren. 

Onderhoudsmelding op het display van uw auto?

Sommige merken hanteren een zogenaamd variabel onderhoudssysteem waarbij in de display van uw auto op tijd wordt aangegeven wanneer en soms ook welk onderhoud moet plaatsvinden. Ook wanneer er sprake is van vaste termijnen zoals bijvoorbeeld elke vijftien- of dertigduizend kilometer of elke 12 of 24 maanden, wordt dit onderhoudsmoment vaak van tevoren in de display van uw auto weergegeven. Na zo’n onderhoudsbeurt resetten wij het systeem van uw auto zodat u ook een volgende keer door uw eigen auto wordt geïnformeerd. Als een dergelijk systeem niet in uw auto worden toegepast dan voorzien wij uw auto van een smeerkaartje waarop de kilometerstand en/ of de datum vermeld staat waarop de auto weer aan onderhoud toe is. Natuurlijk houden wij in ons programma Carsystems ook nog eens voor u bij wanneer uw auto voor het laatst onderhoud heeft gehad, welke onderhoudsbeurt toen is uitgevoerd en bij welke kilometerstand. 

APK-keuring in Groningen

Ook uw auto moet op een gegeven moment periodiek worden gekeurd, de Apk-keuring.

 Bij deze keuring wordt hoofdzakelijk gelet op de veiligheid van de auto en dus ook op de veiligheid van u en uw passagiers. Wilt u weten vóór welke datum uw auto weer gekeurd moet zijn? Klik dan op onderstaande link. Wist u trouwens dat wanneer u uw APK-keuring bij ons combineert met een grote onderhoudsbeurt dat de APK-keuring (exclusief afmeldkosten RDW en eventuele roetmeting) GRATIS door ons wordt uitgevoerd. Even bellen voor een afspraak of het online contactformulier invullen en het is snel geregeld. 

Kan ik wachten tot mijn auto klaar is of is er vervangend vervoer?

U kunt bij kort onderhoud of reparatie plaats nemen in onze wachtruimte en uiteraard voorzien wij u graag van een kopje koffie, thee of chocolademelk. U kunt tevens gebruik maken van ons gratis klanten Wifi netwerk. Wilt u liever gebruik maken van vervangend vervoer? Dit is geen probleem, wij hebben genoeg leen-huurauto’s en leenfietsen. Wilt u dat bij het maken van een werkplaatsafspraak dan wel even aangeven? Dat voorkomt teleurstellingen. 

    Speciaal voor Volvo rijders

    Binnenkort volgt hier een pagina speciaal voor de Volvorijder.

    Afspraak maken